Ochranné rukavice proti pořezání

Podrobnosti

Ochranné rukavice řady uvex phynomic jsou ideálním řešením pro všechny činnosti, které vyžadují citlivost. Rukavice uvex phynomic C5 mají navíc také ochranu proti prořezání úrovně C.

 

Ochranné rukavice proti prořezání uvex phynomic C5 poskytují nezbytnou obranu proti mechanickým rizikům. Tyto rukavice nejsou jen lehké a citlivé, ale také poskytují vysokou úroveň ochrany proti proříznutí, díky čemuž jsou ideální pro širokou škálu mechanických činností. Dlaň a konečky prstů jsou potažené pěnovým povrstvením z polymerů na bázi vody, což zajišťuje výbornou citlivost při manipulaci s díly. Rukavice uvex phynomic C5 nabízí řadu komfortních vlastností. Díky pěnovému povrstvení z aqua-polymeru se rukavice vyznačují vysokou prodyšností. Výrobní technologie 3D Ergo zaručuje perfektně padnoucí tvar. Rukavice padnou jako „druhá kůže“ a jsou obzvláště lehké a flexibilní – aniž by se hned potily ruce. Rukavice uvex phynomic neobsahují škodlivé látky a mají tak velmi dobrou snášenlivost s pokožkou (dermatologicky testováno).

Ochranné rukavice uvex phynomic C5 nabízí bezpečný úchop předmětů v suchých a mírně vlhkých oblastech při velmi dobré odolnosti proti prořezání (úroveň C) a vysoké odolnosti proti roztržení díky optimálnímu složení materiálů.

Kompletní řadu ochranných rukavic uvex phynomic a ostatní ochranné pracovní pomůcky značky uvex na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/?f=11750

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/8625/ochranne-rukavice-proti-porezani-uvex-phynomic-c5/?number=6008106

   
   
   
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Levné ubytování Praha

Levná ubytovna a penzion Praha. Ubytování od 130 Kč

Azyl pro Milence Praha

Luxusní azyl pro milence v centru Prahy 8.

Dárek pro Inženýra

Linux tričko, nerd tričko, cool tričko, IT tričko, Geek tričko.

Webové stránky Beroun

Výroba kvalitních web stránek u Berouna.