K ochraně hlavy neslouží pouze ochranné přilby

Podrobnosti

Společnost uvex vyrábí a dodává nejen ochranné přilby, ale i protinárazové čepice. Vysoce kvalitní materiály a důsledné dodržování všech výrobních procesů zaručují, že se jedná o výrobky nejvyšší kvality na ochranu hlavy.

 

Je řada oblastí, kde není povinné užívat ochranné přilby, ale je zde riziko poranění hlavy. Proto uvex vyvinul protinárazovou čepici na ochranu hlavy uvex u-cap. Jedná se o čepici ve sportovním designu poskytující ochranu při nárazech podle normy EN 812. Čepice uvex u-cap využívá inovativní a kvalitní prvky a díky tomu je jedinečným způsobem zajištěna ochrana s pohodlím při nošení. Široká škála dostupných velikostí je určena pro velký okruh případných uživatelů.

Čepice uvex u-cap kombinuje estetiku, pohodlí a vysokou úroveň ochrany, což je důležité pro ty, kteří pracují v prostředí, kde existuje riziko poranění hlavy. Na tomto výrobku je vidět, jak společnost uvex účinně využívá svých inovací k vytváření moderních produktů pro ochranu zdraví.

Čepice uvex u-cap chránící hlavu proti úrazům způsobeným nárazem na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ k.s. z Rychnova nad Kněžnou. V nabídce této společnosti jsou veškeré OOPP značky uvex.

https://www.uvex-safety.cz/cs

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-prilby/?f=11674

   
   
   
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Levné ubytování Praha

Levná ubytovna a penzion Praha. Ubytování od 130 Kč

Azyl pro Milence Praha

Luxusní azyl pro milence v centru Prahy 8.

Dárek pro Inženýra

Linux tričko, nerd tričko, cool tričko, IT tričko, Geek tričko.

Webové stránky Beroun

Výroba kvalitních web stránek u Berouna.